woensdag 11 juli 2012

Zomer....!!

Het lijkt er niet op buiten....met grote of kleine buiten regen!! Maar gelukkig is het binnen een beetje zomer!!..;0) Met al die vrolijke bakken met FQ's wordt je vanzelf héél blij!!..;0)


Vandaag  een aantal bakken "zomerklaar" gemaakt...;0)

Het mooie rood ....Het gezellige roze....


En onze nieuwe "vrolijke kleurtjes" liggen op een rijtje te wachten om verwerkt te worden in wat dan ook!!Het groene bakje is ook klaar..!!...;0)En dat vind ik nou zo  mooi die gevulde bakken.....de quiltsters die in de winkel komen ook..... enthousiast wordt erin gezocht..en de plannetjes borrelen spontaan op !!!

Dat werkt aanstekelijk!..;0) Mooie werkstukken paseren de revue en er is beloofd dat, als ze af zijn, we er een foto van mogen maken!!!!

Maar dat is nog niet alles...welnee!!..;0)
Wat dacht je van deze garentjes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wow!!...voor borduren, stitchery of om mee te quilten....wat een kleurtjes.....
En handig in een doosje ( met dekseltje)....
Fijne avond ( of dag)
Gerda

5 opmerkingen:

Elisabeth zei

Ziet er geweldig uit.....zou zo in de auto stappen en .....

Phyllis zei

Ja, het was weer heel mooi in de winkel gisteren... en Gerda heeft me weer heel goed geholpen...zo goed, dat ik twee keer kwam shoppen :-))!!

Judith zei

Elisabeth zullen we samen rijden, lunchen bij de vaste stek, winkelen bij Gerda.... Moeten we snel eens doen. Zie je Gerda, al reagerend doen we ideetjes op!

Guusje, zei

Wat zie ik veel moois, binnenkort maar eens even langs komen.

Anoniem zei

Oh prachtig, die bakken met al die kleurtjes!!